Compania

Adaptabilitate

Echipa Blue Container are avantajul competitiv de a se putea adapta ușor pe cerințele clienților, având o echipă unită și competentă pentru a executa proiectele de containere modulare conform celor mai mici detalii sau nevoi. Lucrând cu noi în execuția unui proiect din containere modulare, puteți câștigă alături o echipă foarte flexibilă și intuitivă.

Viteză de execuție

Un alt avantaj competitiv este eficiența cu care putem executa proiectele, având echipe ce lucrează conform unor fluxuri de lucru foarte bine optimizate de-a lungul timpului. Astfel, putem pune în aplicare rapid execuția proiectelor de containere modulare, cu atenție la detalii și nevoile specifice.

Logistică & Instalare

Suntem un partener complet, începând de la consultanta și proiectare, până la execuție, livrare și punere în funcțiune a containerelor modualare.

Putem asigura transportul și logistica containerelor de la fabrica noastră din Bihor (Aleșd), până oriunde în Romania. La locația stabilită, echipa noastră asigură instalarea containerelor și punerea în funcțiune optimă.

Asistență & Mentenanță

Puteți conta pe ajutorul echipei noastre chiar și după livrarea proiectelor, astfel putem oferi asistență tehnică oricând este necesar sau mentenanță pentru a exista o buna funcționare a proiectelor de containere modulare în timp.

Call Now Button